Salceson samo dobro
Opis
Aromatyczny, w pełni naturalny i baaardzo pyszny. Wprost stworzony dla koneserów swojskich wyrobów.
Nasz domowy salceson robimy na miejscu, skąd trafia prosto do Spichlerza. Do jego przygotowania używamy ozorków, karczku, golonki i nerek. Do tego dokładamy oczywiście aromatyczne przyprawy: ziele angielskie, liść laurowy, czosnek oraz majeranek. Wszystkie składniki gotujemy aż do miękkości, następnie kroimy w kosteczkę i wkładamy w osłonkę, po czym gotujemy kolejne dwie godziny. Nasz salceson będzie świetnie smakował z chlebem i jako dodatek do zimnej płyty.
Waga: 200g
Produkt pakowany próżniowo, aby dłużej zachować walory smakowe, wartości odżywcze oraz świeżość.
Termin ważności: 5 dni od daty dostawy. Po otwarciu należy przechowywać go w lodówce.